Semantic MediaWiki 1.9.0 uitgebracht

From semantic-mediawiki.org

January 3 2014. Semantic MediaWiki 1.9.0, de nieuwe grote update na versie na 1.8.0, is nu uitgebracht. Deze nieuwe versie voegt veel belangrijke nieuwe mogelijkheden en uitbreidingen toe, lost bugs op, en brengt verbeteringen in de programmacode en de stabiliteit.

In het oog springende nieuwe mogelijkheden zijn de beschikbaarheid van veel nieuwe codetests, die helpen de stabiliteit van het platform te verzekeren en verbeteren, en het introduceren van ondersteuning voor de Composer afhankelijkheidsmanager, die helpt bij het installeren en upgraden van SMW, en daardoor de nieuwe voorkeursmanier is voorhet installeren. Andere belangrijke veranderingen omvatten betere prestatiemechanismen (nieuwe parameters, nieuw script), verbeteringen van de parserfuncties "#subobject" en "#set" (ondersteuning voor meerdere waarden), nieuwe en uitgebreidere API modules ("browsebysubject", "smwinfo"), nieuwe speciale pagina "Concepts" en ook het nieuwe gebruikersrecht "smw-admin".

Lees alstublieft de helppagina over installatie of over het upgraden van Semantic MediaWiki voor gedetailleerde instructies over deze taken.


Deze pagina in andere talen: deen