semantic-mediawiki.org:Inhoud vertalen

From semantic-mediawiki.org
Translating contentsemantic-mediawiki.org:Inhoud vertalen
This page is a translated version of the page semantic-mediawiki.org:Translating content and the translation is 100% complete.

Op deze wiki is het nu mogelijk om gemakkelijk inhoud in uw taal te vertalen. Om te beginnen hebben we het vertalen van de inhoud ingeschakeld voor de pagina’s met uitgaven van software, evenals de pagina’s met nieuwsberichten en belangrijke categorieën. Pagina’s met meta-informatie zoals de versiegeschiedenis, enz. volgen binnenkort.

U wordt uitgenodigd om vertalingen te maken in diverse talen. De verschillende berichtgroepen bevatten de vertaalbare tekst waar u aan kunt werken. Merk op dat u geen vermelding ziet voor uw taal als al het vertaalwerk al is gedaan. De volgende koppelingen werken voor de taal die u hebt ingesteld in uw gebruikersvoorkeuren:

Merk op dat u eerst vertalersrechten moet aanvragen voordat u kunt beginnen met vertalen. Als u regelmatig op de hoogte wilt worden gesteld van nieuwe vertaalbare pagina’s of wijzigingen aan bestaande vertaalbare pagina’s, kunt u zich inschrijven voor meldingen.

De pagina's die de mogelijkheden en het gebruik van Semantic MediaWiki documenteren zijn meestal alleen in het Engels recent bijgewerkt. Ze zouden ook wat herstructurering vereisen en een complexere vertaalconfiguratie die nog niet klaar is. Om deze redenen biedt deze wiki momenteel geen vertalingen van deze pagina’s via de aangewezen vertaalinterface.