Αμμοδοχείο

From semantic-mediawiki.org
SandboxΑμμοδοχείο
This page is a translated version of the page Sandbox and the translation is 100% complete.

Αμμοδοχείο είναι ο καθιερωμένος όρος του MediaWiki για τη σελίδα δοκιμών την οποία οι χρήστες του wiki μπορούν να επεξεργαστούν για να πειραματιστούν με τα διάφορα χαρακτηριστικά του συστήματος.

Η παρούσα σελίδα δεν είναι σελίδα δοκιμών. Ο λόγος είναι ότι για να πειραματιστείτε με το Σημασιολογικό MediaWiki, είναι συχνά αναγκαίο να αλλάξετε περισσότερες από μία σελίδες. Για παράδειγμα, τα ενδοκειμενικά ερωτήματα δεν έχουν νόημα αν υπάρχει μια σελίδα δοκιμών μόνο. Για το λόγο αυτόν το Εγχείρημα SMW παρέχει έναν ξεχωριστό ιστότοπο τον οποίον μπορείτε να επεξεργαστείτε ελεύθερα για σκοπούς δοκιμής:

  • Το sandbox.semantic-mediawiki.org χρησιμοποιείται για τη δοκιμή των διαφόρων χαρακτηριστικών που παρέχονται από το Σημασιολογικό MediaWiki. Τρέχει τις τελευταίες master εκδόσεις του Σημασιολογικού MediaWiki και κάποιες σχετικές σημασιολογικές επεκτάσεις. Έτσι σας επιτρέπει να δοκιμάστε το πιο ενημερωμένο λογισμικό του Σημασιολογικού MediaWiki (για παράδειγμα, μπορείτε να ελέγξετε εάν κάποιο σφάλμα ή πρόβλημα που είχατε εντοπίσει έχει ήδη διορθωθεί ή παραμένει ακόμα). Επιπρόσθετα ένας αριθμός από άλλες επεκτάσεις που συμπληρώνουν τη χρήση του Σημασιολογικού MediaWiki είναι διαθέσιμες για να κάνουν τη δοκιμή μια χρήσιμη και αποδοτική εμπειρία.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε τον παραπάνω ιστότοπο οποτεδήποτε θέλετε να πειραματιστείτε με το Σημασιολογικό MediaWiki και τις σχετικές επεκτάσεις.