SMWCon Najaar 2011 registratie nu open

From semantic-mediawiki.org

Aug 12, 2011. Het doet ons deugd te kunnen aankondigen dat je je nu kunt registreren voor SMWCon Najaar 2011 in Berlijn van 21 t/m 23 september 2011. Registratie vind plaats via http://de.amiando.com/SMWCon_Fall_2011.

Wereldtijdklok en TV-toren op het Alexanderplein

SMWCon brengt ontwikkelaars, gebruikers en organisaties uit de Semantic MediaWiki community bij elkaar, alsook iedereen die geïnteresseerd is in het beheren van data in wiki's in het algemeen. Het Najaar 2011 evenement vind plaats gedurende drie dagen, van 21 tot en met 23 september 2011:

  • Woensdag 21 September: praktische trainingen over het gebruik van SMW (leer de essentiële aspecten van het gebruik van SMW) + ontwikkelaar-raadpleging (ontmoet alle ontwikkelaarsmeet en bespreek technische vraagstukken)
  • Donderdag 22 en vrijdag 23 September: community conferentie met presentaties en discussies.

Het gedetailleerde programma neemt nu vorm aan. Bijdragen zjin nog steeds mogelijk. Merk op dat het evenement plaatsvind op hetzelfde moment als de bekende Berlijnse Marathon en een bezoek van paus Benedict XVI. Vroege boeking van hotelaccommodatie is aanbevolen.

Je kunt je voor het hele evenement registreren, of alleen voor de conferentiedagen. Registratie is inclusief lunch en koffie op alle dagen + een conferentiediner op 22 september. Voor studenten zijn gereduceerde tarieven van toepassing. Bovendien worden MediaWiki ontwikkelaars uitgenodigd de eerste dag bij te wonen (met name de ontwikkelaar-raadpleging) tegen een gereduceerd tarief.

Wij doen ons uiterste best om de tarieven zo laag mogelijk te houden, ondanks het feit dat de zalen deze keer extra kosten opleveren. We nodigen daarom sponsors uit om de financiering van deze conferentie te ondersteunen, nu en in de toekomst. Als jouw organisatie geïnteresseerd is om een officiële sponsor van het evenement te worden, neem dan alsjeblieft contact op met de Open Semantic Data Association <osda@semantic-mediawiki.org>.

SMWCon Najaar 2011 wordt georganiseerd door de Web-Based Systems Group aan de Vrije Universiteit Berlijn en door MediaEvent Services.


Deze pagina in andere talen: deen